wij hebben drie wel hele bijzondere medewerkers!

zij houden zich vooral bezig met grazen, wandelen en knuffelen.

 

Deze alpaca's houden wel van een ommetje en lopen aan de lijn gezellig met je mee door de weide of door het indoor bos. Lijkt het je ook leuk om kennis met ze te maken en een leuke activiteit met ze te doen? Reserveer gauw voor je volgende uitje!

 • Feed & Greet €5,95 p.p.
  kom van dichtbij kennis maken met ​​de alpaca's en leer van alles over ze tijdens de feed & Greet. Je gaat lekker met een brokje in de weide zitten terwijl ze nieuwsgierig op je af komen en zachtjes uit je hand knabbelen. Het feed & Greet moment duurt ongeveer 30 minuten en is incl. 1 consumptie (koffie, thee of frisdrank).
   

 • Alpaca wandeling €12,50 p.p.
  De alpaca's lopen graag met je mee om even de benen te strekken, ze houden er wel van als het niet te druk is dus we lopen met minimaal 2 tot maximaal 6 personen. Per alpaca worden er 2 personen ingedeeld. de wandeling duurt ongeveer 20 minuten en is incl. 1 consumptie (koffie, thee of frisdrank).
   

 • Alpaca wandeling + high tea €24,95 p.p.
  Graag een middagje uit combineren met een lekkere high tea, maak een gezellige wandeling met de alpaca's waarna een heerlijk high tea buffet de stevige eetlust stilt. tussen deze mega-fluffy alpaca's hebben jullie een onvergetelijke dag samen met vrienden of familie!
   

 • ALPACA BBQ €44,95
  Whaaat! Alpaca's van de BBQ? Nee natuurlijk niet, maar je kunt vanaf nu wel een gezellige BBQ mét onze alpaca's boeken, hoe leuk is dat?! Dit arrangement kost €44,95 p.p., is te boeken vanaf 6 personen en is inclusief:
  ontvangst met een drankje en huisgemaakte lekkernij
  interessante ontmoeting met de alpaca's en een momentje om de liefste foto's te schieten. 
  Uitgebreide Indoor Barbecue met jullie eigen privé BBQ-chef
  Peruaanse tassen maken
  4 drankjes p.p. en een heerlijk dessert
  Alpaca souvenirtje als superrrzacht aandenken

 • Alpaca zen-moment €9,95 p.p.
  zin om even helemaal te relaxen? met een kop verse muntthee gestrekt op een comfortabel ligbed laat je je meevoeren met de rust van de alpacas. Luister naar de geluiden van de natuur terwijl de alpacas rustig om je heen grazen en af en toe even komen snuffelen.
  Een zen moment is te boeken met maximaal 2 personen, duurt 60 minuten en is incl. 1 consumptie (koffie, thee of frisdrank)

De arrangementen dienen gereserveerd te worden om teleurstellingen te voorkomen! Reserveren kan via debbie@indoormountainbike.nl