Back

pngegg (5).png
Menu:
IMG_0177.jpg

Clinics voor iedereen!

ook wel, grote kinderen ;) 

Beginner of gemiddeld niveau?

Je bent tijdens de wereldwijde pandemie prompt begonnen met je nieuwe favoriete hobby; mountainbiken, maar je weet nog niet zo goed hoe schakelen of doorsturen nou precies werkt. Of misschien bike je al een hele poos maar wil je wel eens wat nieuws leren! Je vind het leuk, je doet veel op gevoel en hebt al aardig wat vaardigheden onder de knie, wij zeggen goed bezig! 

 

Maar toch twijfel je soms een beetje, of sla je stukjes van de route over omdat ze nog te lastig zijn of omdat je misschien zelfs een beetje angstig bent. Daar zijn gelukkig heel veel handige tips en tricks voor om jouw skills naar het volgende niveau te brengen! Met een groepje het bos in is momenteel niet zo makkelijk, ook wordt het nu de winter weer aanbreekt kouder, natter en vroeger donker. Bij Indoor Mountainbike hebben we altijd de perfecte condities en omstandigheden om eens lekker op de fiets te stappen, 1 op 1 of als duo. 

1.png

clinic​s zien er zo uit:

 • Met je eigen gezelschap (1-6 p.)

 • Met een ervaren instructeur

 • In een serie van één of meerdere lessen

 • Op een dag en tijd die jou goed past

 • Indoor altijd de beste condities 

 • Optioneel: huurmateriaal en
  clinic groepen > 6 personen

Gevorderd niveau?

Jij weet al heel goed waar je mee bezig bent en we hoeven jou verder niets uit te leggen over kijken door de bocht, houding op de fiets, hoe je fiets eigenlijk precies werkt en O ja... welke ook alweer je voor- of je achterrem is?

 

En nú ben je wel toe aan next level mountainbiking! Je ziet regelmatig filmpjes voorbij komen van mooie bikeparks waar je toch wel nét de extremere trails tegenkomt, jij bent in je hoofd alvast je volgende vakantie aan het plannen! Ergens in de Alpen of misschien wel Finale Ligure? Oei, Schotland ziet er ook tof uit....

Eerst maar eens beslagen ten ijs komen want deze bikeparks zijn wel serious business! Bij Indoor Mountainbike ga je met een van onze instructeurs werken aan de vaardigheden die er voor nodig zijn om ook in het buitenland of in menig bike park goed uit de voeten te kunnen. Drops, north shore, wallrides, jumps, rock gardens, berms enzovoorts, er zijn genoeg opties om hier uren te trainen voor jouw volgende uitdaging! 

Heb je vragen aan ons? Stel ze gerust via de mail info@indoormountainbike.nl

byb-elements-wood-envelope-graphic-build
Ook updates ontvangen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
Powered by:
Indoor Mountainbike
E. Heimansweg 8
1331 AP Almere
info@indoormountainbike.nl
 • Facebook
 • YouTube
 • Instagram
CUBE_Logo_Portrait_White.png
TB Logo Amerybrush wit.png
shimano-logo-png-transparent-white.png