top of page

Back

Deelnemersformulier

Kinderfeestje

Wat leuk! Een feestje bij Indoor Mountainbike

Voordat de kinderen éindelijk lekker over het parcours kunnen scheuren moeten we nog even wat papierwerk afhandelen. We vragen je dan ook dit formulier met aandacht te lezen en in te vullen.

 

Aan mountainbiken zitten namelijk, net als bij vele andere sporten, risico's verbonden. Wij zorgen er natuurlijk voor dat de kinderen goed worden geïnstrueerd en begeleid, en dat veiligheid altijd op nummer 1 staat. Ieder feestje, heeft een eigen ervaren instructeur. En ondanks alle voorzorgsmaatregelen, kan het toch voorkomen dat er een valpartij ontstaat, bijvoorbeeld door een stuurfoutje; of doordat kinderen afgeleid zijn; teveel op vriendjes letten; of onderling een wedstrijdje starten. Van dit risico, willen wij je middels dit formulier bewust maken.
 

Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op, we lichten het graag even toe! 
Contact opnemen doe je gemakkelijk via info@indoormountainbike.nl

Met jouw handtekening geef je goedkeuring dat jij, en de (evt. door jou meegebrachte) kinderen op eigen risico gebruik maken van de mountainbike route van Indoor Mountainbike. Zonder een ingevuld formulier kunnen wij geen toegang tot de route verstrekken. Deze persoonsgegevens slaan we beveiligd op en wordt niet met derden gedeeld, aan het einde van het kalenderjaar worden deze gegevens weer verwijderd.

Lees hier meer informatie over ons privacybeleid volgens de AVG.

arrow&v
bottom of page