top of page

Ontdek de kick van het mountainbiken deze Meivakantie!

Hey fietsfanaten, al plannen voor de Meivakantie? Zo niet, dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou! Bij Indoor Mountainbike beleef je tijdens de Meivakantie activiteiten die je bloed sneller doen stromen!
  1. Huur onze elektrische toerfietsen en ontdek de prachtige omgeving van de Oostvaardersplassen. Vergeet niet om een oogje open te houden voor nieuwsgierige herten!

  2. Op zoek naar een avontuurlijke uitdaging? Dan is onze 'Summer Clinic Prep' iets voor jou! Onze ervaren instructeurs leren je alle technieken die je nodig hebt om de bergen te kunnen trotseren. Van de juiste houding tot het vermijden van obstakels, blessures voor zijn en kleine reparaties oefenen, je bent helemaal klaar voor een fantastische fietsvakantie!

  3. Als je op zoek bent naar een extra adrenalinekick, neem dan deel aan onze Airbag-jump sessioning! Met de mogelijkheid om je sprongen en drops op foto vast te leggen, zullen dit gegarandeerd onvergetelijke momenten worden!

  4. En als laatste hebben we ons Kiddy-bike uurtje, speciaal voor de jongste fietsliefhebbers. Laat je kleintjes hun eerste mountainbike-ervaring beleven.

Dus waar wacht je nog op? Bij Indoor Mountainbike is er voor elk wat wils! Kom langs en laten we samen genieten van een onvergetelijke ervaring!

Reserveer nu alvast jouw tickets via onderstaande button!

245 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page