Back

Praktische info

& FAQ's

Openingstijden

 Maandag | Op aanvraag

Dinsdag | Op aanvraag

Woensdag | 12:00 - 20:00

Donderdag | 12:00 - 20:00

Vrijdag | 12:00 - 20:00

Zaterdag | 10:00 - 17:00
Zondag | 10:00 - 17:00

 

Contact

E. Heimansweg 8

1331AP ALMERE

T: +31621258689

info@indoormountainbike.nl

 

Let op! Het is momenteel, vanwege COVID-19, voor alle dagen verplicht om vooraf te reserveren!

Op de kaart

FAQ's

Is een helm verplicht?


Een helm is te allen tijde verplicht bij het gebruik van de baan. Je kunt deze zelf meebrengen of bij ons huren.
Wat voor kleding moet ik dragen?


Wij adviseren comfortabele en sportieve kleding wat vies en nat mag worden. Zorg ervoor dat de kleding goed past en niet om je heen wappert, dat minimaliseert de kans dat je ergens achter blijft hangen en de rest van de dag met een grote scheur in je kleding rondloopt. In het voor/najaar en de winter kunnen er behoorlijke temperatuurverschillen zijn, en zeker in de kas. Als het zonnetje op de kas schijnt kan het in de winter al een stuk aangenamer zijn dan buiten, zeker omdat je ook niet met eventuele wind van buiten te maken hebt. Hanteer daarom onderstaande richtlijnen: Koude dag (-5-10° + bewolking) Lange broek en een shirt met lange mouw, eventueel een extra thermolaag en dunne handschoenen kunnen prettig zijn. Heel hard vriest het in de kas nooit maar de temperatuur kan toch onder nul dalen. Koude dag (0-10° + zonnetje) Lange broek en een shirt met lange mouw, breng eventueel een extra shirt met korte mouwen mee, mocht het toch opwarmen. Warme dag (10-20° + bewolking) Korte broek en een shirt met lange mouw, breng eventueel een extra shirt met korte mouwen mee, mocht het toch opwarmen. Warme dag (15-25° + zonnetje) Korte broek en een shirt met korte mouw, breng eventueel een extra shirt met lange mouwen mee, mocht het toch afkoelen of voor als je even stilzit.
Moet ik reserveren om vrij te mountainbiken?


Momenteel, ja! Vanwege de huidige omstandigheden en maatregelen rondom COVID-19 hanteren wij een maximaal aantal bezoekers. Reserveren kan via deze link.
Hoe werkt het deelnemersformulier?


Mountainbiken is geen sport zonder risico's, om die reden hebben wij een aantal regels en voorwaarden opgesteld om te zorgen dat alle bezoekers van Indoor Mountainbike zich bewust zijn van de regels en de risico's en iedereen op een veilige manier kan deelnemen. Iedereen die toegang tot de route wil, dient vooraf eerst het deelnemersformulier gelezen en ingevuld te hebben. Je kunt deze online invullen, dat doe je gemakkelijk hier.
Hoe werkt het deelnemersformulier voor minderjarigen en kinderfeestjes?


Neem je kinderen van jezelf of van iemand anders mee? In dit geval dien jij, de bevoegde volwassene, het formulier met jouw gegevens in te vullen. Op de tweede pagina van het deelnemersformulier kun je de kinderen die je meebrengt opgeven, vul hierbij de achternaam en de geboortedatum van het kind in. Neem je niet je eigen kind mee? Overleg eerst goed met de ouders/verzorgers.
Kunnen toeschouwers ook komen kijken?


Zeker! Toeschouwers kunnen plaatsnemen in onze horeca gelegenheid waarbij ze vrij zicht op de baan hebben en tegelijkertijd kunnen genieten van een heerlijke kop koffie en een stuk taart!
Mag ik als begeleider mee de route op?


Met een geldig toegangsbewijs en op de fiets kunt u mee als begeleider voor bijvoorbeeld uw kind of gezelschap, het is niet toegestaan om op eigen gelegenheid training en les te geven op de route. De route mag nooit te voet betreden worden.
Zijn honden welkom?


Wij zijn gek op honden en natuurlijk zijn zij welkom (m.u.v. de mountainbikeroute) mits met begeleider en aangelijnd. Een vers bakje water staat gereed!
Hebben jullie genoeg materiaal beschikbaar?


Om zeker te zijn van een mountainbike en/of helm reserveer dan vooraf via dit formulier. Geef hier aan wat je graag zou willen huren, wij reageren altijd binnen 24 uur op jouw reservering.
Mag ik ook met elektrische fiets bij Indoor Mountainbike de route betreden?


Mountainbikes met elektrische ondersteuning mogen ook op de route, mits deze begrensd zijn volgens de EU-normen van 25 km/u.
Welke Corona-maatregelen hebben jullie getroffen?


Bij Indoor Mountainbike hebben wij passende maatregelen getroffen om de risico's van verspreiding van het coronavirus te beperken. Een aantal van die maatregelen is het opvolgen en handhaven van de 1,5 meter cultuur. Wij vragen daarom bezoekers éxtra afstand te houden op de route en niet in te halen op plaatsen waar niet minimaal 1,5 meter ruimte beschikbaar is. Ook bij de horeca is voldoende ruimte om uit elkaar te zitten en worden je bestellingen altijd met zeer zorgvuldige hygiëne bereid. Indien gewenst is het mogelijk om de bestelling zelf bij de bar op te halen in plaats van bediend te worden. Oppervlakten zoals deurklinken, handvatten, toiletsanitair e.d. worden iedere dag meerdere keren ontsmet. Bovendien vragen wij eenieder die griepklachten heeft een bezoek aan Indoor Mountainbike uit te stellen, wij behouden ons altijd het recht voor om iemand toegang tot Indoor Mountainbike te ontzeggen wanneer hierover redelijke twijfel bestaat.
Kan ik bij jullie pinnen?


Zeker weten, daar geven wij zelf de voorkeur aan.

byb-elements-wood-envelope-graphic-build
Ook updates ontvangen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
Powered by:
Indoor Mountainbike
E. Heimansweg 8
1331 AP Almere
info@indoormountainbike.nl
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram