top of page
Pump it up tour

Zondag 13 november 10:00-16:00

Foto 2.JPG

Pump It Up Tour
powered by CUBE & Loek Quaedflieg @ Indoor Mountainbike

Kom 13 november naar Indoor Mountainbike voor een dag vol actie!

Wat is er allemaal te doen?

  • Kom kijken naar de Freestyle MTB show van Loek Quaedflieg 

  • Doe mee met een gratis MTB Clinics voor kids & ouders (gratis deelname bij aankoop van regulier entreekaartje

  • Zondag 13 november, 10.00 – 16.00 
     

CUBE gaat samen met freestyle mountainbiker Loek Quaedflieg on tour door heel Nederland. Tijdens deze driedaagse ‘Pump It Up Tour’ op 11, 12 en 13 november helpt Loek kinderen van alle leeftijden hun bike skills te verbeteren. Het CUBE team zorgt voor de sfeer en gezelligheid, zodat het voor iedereen een geslaagde dag wordt! 

Let op: Alle activiteiten zijn gratis te volgen bij aankoop van een regulier entreekaartje. Om zeker te zijn van een plekje, reserveer dan gauw jouw tickets voor zondag 13 november!

Foto 3.jpg

Tijdens de tour is er van alles te doen. Kinderen kunnen van Loek zijn freestyle shows genieten, van zijn clinics leren en ontdekken hoe snel ze zijn op de verschillende tracks.

Loek is al 13 jaar lang actief als freestyle mountainbiker. Hij reist door heel Europa om shows te geven tijdens beurzen en in grote winkelcentra. Daarnaast behoort hij tot de internationale top van het dirt jump mountainbike. Sinds vorig jaar is hij een trotse ambassadeur van CUBE Bikes.

CUBE heeft voor iedereen dé perfecte fiets. Als je houdt van eindeloze ritten door bos en polder, graag windje mee fiets met een E-bike, voor het eerst op de fiets stapt, van huis naar werk fietst of fanatiek bent met mountainbike of racefiets, CUBE heeft de juiste fiets. Elke fiets heeft zijn eigen herkenbare CUBE Custom Design en is met passie en enthousiasme ontwikkeld op het hoofdkantoor in Duitsland. Dankzij het gebruik van innovatieve technologieën is er altijd een fiets die past bij de wensen van de verschillende fietsers. Dankzij in-house testing voldoen alle producten van CUBE aan de hoogste kwaliteitseisen. CUBE heeft zichzelf als doel gesteld hogere kwaliteit te leveren dan door de EU wordt geëist. CUBE Bikes zijn verkrijgbaar in meer dan 68 landen wereldwijd via officiële CUBE dealers. 

bottom of page