Back

Parcours, wat je kunt verwachten:

In totaal is er 4 km indoor route beschikbaar om jezelf uit te leven! De route is geschikt voor jong en oud en is veilig en uitdagend van beginner tot zeer geoefende mountainbiker. Het parcours is opgedeeld in drie verschillende niveau's;

blauw-rood-zwart. 

Blauw:

Dé perfecte route om eventjes op te warmen en vertrouwd te worden met de fiets. Deze route is voor beginners en kinderen zeer geschikt! Op deze lijn kun je kleine obstakels, rustig bochtenwerk, kuilen en bruggen verwachten. 

 

Rood:

Kun je al wat meer? En is snelheid voor jou ook geen probleem? Dan is de rode route erg leuk om je skills te testen en te verbeteren. Deze route heeft meer hoogteverschil dan de blauwe route zoals korte klimmetjes en steilere afdalingen. Ook zijn er verschillende obstakels waarbij een begin gemaakt kan worden aan springtechniek.

 

Zwart:

Deze lijn is voor de echte durfal en alleen voor de ervaren mountainbikers. Kenmerken van deze route zijn; hogere sprongen, wallrides, rotspartijen, smalle passages, north shore en drops op grotere hoogte en meer terreinvariatie. Kies deze route alleen als je zeker bent van jezelf, je kunt ook een clinic bij Indoor Mountainbike volgen om meer ervaring en vaardigheden op te doen zodat ook jij straks feilloos de zwarte lijn fietst!

 

Bekijk hieronder snel hoe de route er uit ziet, welke lijn kies jij?

Indoor-MTB Code

Mountainbike responsibility code 2020 PN

Klik om te vergroten

Indoor-MTB Route

Route plattegrond incl. details 16-04-20

Klik om te vergroten

Uitrusting

Het is mogelijk om bij ons een mountainbike te huren! Een eigen mountainbike mag ook op de route gebruikt worden maar dient schoon, technisch compleet, bedoeld voor offroad rijden en van remmen voorzien te zijn. Ook elektrische fietsen (begrensd op 25 km/u) zijn bij Indoor Mountainbike toegestaan.

 

Het dragen van een helm is verplicht, overige beschermende kleding wordt aangeraden.

Klik hier voor de entree- en huurtarieven