top of page

Sporttherapie

Inside out sports

Op dinsdag en zaterdag vind je bij Indoor Mountainbike zorgorganisatie 'Inside Out Sports'. Zij trainen met jongeren en volwassenen, op praktische vaardigheden die je goed kunt gebruiken als je te maken hebt met bijvoorbeeld, ADHD, autisme of burn-out klachten. 


Inside Out Sports maakt gebruik van onze kas, onze indoor route leent zich namelijk perfect voor trainingen en therapieën. Dus geen klinische omgeving tijdens de sporttherapie, maar een super toffe en inspirerende locatie, en dat op een mountainbike! De therapeuten van Inside Out Sports werken bovendien tussen alles en iedereen door, zo ontstaat er een ontspannen en bovenal sportieve stemming wanneer je samen aan de slag gaat. 

Inside Out Sports, Sporttherapie, PMT, Psychische hulp

Een stukje van Inside Out Sports:

"Bij Inside Out Sports laten we graag iedereen de positieve effecten van het buiten sporten ervaren. Ook als dat door psychische of sociaal-emotionele problemen soms moeilijk is. We bieden zorg aan jongeren en volwassenen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op werk, school en thuis. Denk bijvoorbeeld aan grenzen herkennen, omgaan met stress, contact maken met anderen en voor jezelf opkomen. Door psychomotorische therapie (PMT) en begeleiding te combineren met buiten sporten verbeteren we zowel de fysieke als mentale gezondheid!"

 

 

Enthousiast? Nieuwsgierig?

Bekijk hier de website van Inside Out Sports of neem direct contact op via info@insideoutsports.nl 

Logo van Inside Out Sports
bottom of page