Wij hebben vijf wel hele bijzondere medewerkers! Maak kennis met Keizer Kuzco, Yzma, Kronkie, Alita en Tipo. Zij houden zich vooral bezig met het kort houden van ons weiland...

 

Deze alpaca's houden wel van een ommetje en lopen aan de lijn gezellig met je mee door de weide. Lijkt het je ook leuk om kennis met ze te maken en een leuke activiteit met ze te doen? Wel even van tevoren reserveren graag!​​

Alpaca's, je weet wel...

die mega zachte beestjes

Back

Feed & Greet €5,95 p.p.

Kom van dichtbij kennis maken met ​​de alpaca's en leer van alles over ze tijdens de Feed & Greet. Je gaat lekker met een brokje in de weide zitten terwijl ze nieuwsgierig op je af komen en zachtjes uit je hand knabbelen. Het Feed & Greet moment duurt ongeveer 30 minuten en is incl. 1 consumptie (koffie, thee of frisdrank).

Momenteel niet beschikbaar

Alpaca Picknick €9,95 p.p.

Het wordt de komende periode fantastisch weer en de zomerdagen komen er weer aan. Onze alpaca’s kunnen in deze tijden wel wat gezelschap gebruiken!

Lijkt het je leuk om bij ze in de wei te chillen? Als jij een grote badhanddoek en een goed boek meeneemt, zetten wij een picknickmandje voor je klaar met een heerlijk drankje en lekkere versnapering. 1,5 uur lang kunnen jullie met eigen gezelschap in de wei zitten, er zijn dus geen andere bezoekers aanwezig! 

Momenteel niet beschikbaar

Alpaca wandeling €12,50 p.p.

De alpaca's lopen graag met je mee om even de benen te strekken, ze houden er wel van als het niet te druk is dus we lopen met minimaal 1 tot maximaal 8 personen. Per alpaca worden er 2 personen ingedeeld. De wandeling duurt ongeveer 20 minuten en is incl. 1 consumptie (koffie, thee of frisdrank).

Momenteel niet beschikbaar

Alpaca wandeling + high tea €24,95 p.p.

Graag een middagje uit combineren met een lekkere high tea, maak een gezellige wandeling met de alpaca's waarna een heerlijk high tea buffet de stevige eetlust stilt. Tussen deze mega-fluffy alpaca's hebben jullie een onvergetelijke dag samen met vrienden of familie!

Momenteel niet beschikbaar

Alle arrangementen dienen vooraf gereserveerd te worden, dat doe je door te mailen naar reserveren@indoormountainbike.nl

byb-elements-wood-envelope-graphic-build
Ook updates ontvangen?
Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief!
Powered by:
Indoor Mountainbike
E. Heimansweg 8
1331 AP Almere
info@indoormountainbike.nl
  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram