top of page

Kidsclinic 2022-2023

Wat denk je hiervan:

Een héél seizoen lang, 1,5 uur per week mountainbike-les,

in een gezellig groepje met nóg meer enthousiaste MTB-kids!

Ben jij tussen de 6 en 14 jaar oud? En bezit je over basis fietsvaardigheden (dus, kun je op de weg, veilig naar school fietsen?) Let dan goed op, want vanaf September 2023 starten er nieuwe groepen voor mountainbikelessen bij Indoor Mountainbike! De groepen zullen worden opgedeeld in niveaus; beginners; gemiddeld en gevorderd.

Ben jij dus benieuwd hoe dapper jij bent op de mountainbike, en wil je eigenlijk wel eens wat meer leren over schakelen, remmen, sturen en ontwijken? Dan is de Kidsclinic écht iets voor jou, je vriend(in), je zusje, neefje, of achternichtje...

Tijdens deze Kids Clinic ga je in een groepje van minimaal 6 en maximaal 8 kinderen met onze instructeurs werken aan jouw skills op de MTB! Denk er maar eens over na, zijn er dingen die je al heel goed kunt? En wat vind je nog spannend? Daar gaan we samen aan werken! 

Let op: de huidige groepen van dinsdagmiddag en zaterdagochtend zijn reeds vol en is helaas ook niet meer op in te schrijven.

Wil je graag op de wachtlijst voor aankomend seizoen 2023? Vul dan het inschrijfformulier in, dan ontvang je meteen bericht zodra er nieuwe groepen starten.

—Pngtree—party hats_346082.png
Op zoek naar een kinderfeestje? Kijk dan gauw hier!
bottom of page