top of page

Clinics

Gevorderden
Tarieven Clinics
Ga naar:
MTB-symbool-rechts.png
MTB-symbool-rechts.png
MTB-symbool-rechts.png
MTB-symbool-rechts.png
Mountainbiker rootgarden feature

Clinics voor iedereen!

voor Vrienden, het gezin, of

jouw sportiefste  collega's!

Beginner of gemiddeld niveau?

Je bent tijdens de wereldwijde pandemie prompt begonnen met je nieuwe favoriete hobby; mountainbiken, maar je weet nog niet zo goed hoe schakelen of doorsturen nou precies werkt. Of misschien bike je al een hele poos maar wil je wel eens wat nieuws leren! Je vind het leuk, je doet veel op gevoel en hebt al aardig wat vaardigheden onder de knie, wij zeggen goed bezig! 

 

Maar toch twijfel je soms een beetje, of sla je stukjes van de route over omdat ze nog te lastig zijn of omdat je misschien zelfs een beetje angstig bent. Daar zijn gelukkig heel veel handige tips en tricks voor om jouw skills naar het volgende niveau te brengen! Bij Indoor Mountainbike hebben we altijd de perfecte condities en omstandigheden om eens lekker op de fiets te stappen, 1 op 1, als duo of in een groep.

clinic​s zien er zo uit:

  • Met je eigen gezelschap (1-6 p.)

  • In een gezellige groep (thema clinics)
  • Met een ervaren instructeur

  • In een serie van één of meerdere lessen

  • Op een dag en tijd die jou goed past

  • Indoor altijd de beste condities 

  • Optioneel: huurmateriaal en

Gevorderd niveau?

Jij weet al heel goed waar je mee bezig bent en we hoeven jou verder niets uit te leggen over kijken door de bocht, houding op de fiets, hoe je fiets eigenlijk precies werkt en O ja... welke ook alweer je voor- of je achterrem is?

 

En nú ben je wel toe aan next level mountainbiking! Je ziet regelmatig filmpjes voorbij komen van mooie bikeparks waar je toch wel nét de extremere trails tegenkomt, jij bent in je hoofd alvast je volgende vakantie aan het plannen! Ergens in de Alpen of misschien wel Finale Ligure? Oei, Schotland ziet er ook tof uit....

Eerst maar eens beslagen ten ijs komen want deze bikeparks zijn wel serious business! Bij Indoor Mountainbike ga je met een van onze instructeurs werken aan de vaardigheden die er voor nodig zijn om ook in het buitenland of in menig bike park goed uit de voeten te kunnen. Drops, north shore, wallrides, jumps, rock gardens, berms enzovoorts, er zijn genoeg opties om hier uren te trainen voor jouw volgende uitdaging! 

Informatie en Tarieven

Heb je vragen aan ons? Stel ze gerust via de mail info@indoormountainbike.nl

Anchor 1
Thema Clinics
bottom of page