top of page

Fiets huren Almere

red-deer-5593100_1920.jpg

Nieuw! E-bike huren
Vanaf 29 april te boeken

De Schoonheid van de Oostvaardersplassen

De Oostvaardersplassen is een uniek natuurgebied in Nederland en het is een absoluut avontuur om deze plek op twee wielen te verkennen. We hebben het hier over uitgestrekte landschappen, rijke flora en fauna en vogels die hun snavel niet houden 🦅 Fietsen door de Oostvaardersplassen is niet alleen een geweldige manier om van de natuur te genieten, maar ook om in sportieve actie te komen. En hey, wie weet kom je wel oog in oog te staan met een 1400 kilo wegend Heckrund, dat de weg blokkeert. #wildlife

Toerfietsverhuur

Onze fietsverhuur biedt een selectie aan elektrische fietsen voor diverse maten - allemaal van topkwaliteit. Elke fiets wordt nauwkeurig onderhouden, zodat je een veilige en betrouwbare rit tegemoet gaat. We hebben ook verschillende accessoires zoals helmen, GPS-systemen en kinderzitjes om jouw fietservaring compleet te maken. Dus geen excuses meer om niet op te stappen en te trappen!
 

Reserveren

Reserveer je fiets(en) eenvoudig via onze website. Vooral tijdens drukke seizoenen raden we je aan om vooraf te reserveren, zodat je zeker weet dat de fietsen beschikbaar zijn. En vergeet niet om je camera mee te nemen voor die perfecte Instagram-foto van jouw avontuur op de fiets!

oxen-2192790_1920.jpg

Elektrische fiets huren in almere? - Ontdek de schoonheid van de natuur op twee wielen

Tijd om je spandex broek uit de kast te trekken en de natuur in te gaan op twee wielen! Bij onze de fietsverhuur van Indoor Mountainbike kun je gemakkelijk en direct een e-bike huren om het prachtige natuurgebied van de Oostvaardersplassen te verkennen.

 

Onze fietsen zijn van topkwaliteit en zorgen voor een comfortabele en veilige rit, zodat je volop kunt genieten van de ongerepte natuur om je heen.

bridge-6786679_1920.jpg

Prijzen

€19,95 v.a.   E-bike volwassene 

14,95        Picknick-tas

€9,95          GPS-systeem + route

€6,95          Kinderzitje

€2,45          Helm

Om een e-bike te huren wordt er een borg van €100,00 per fiets gerekend. De borg ontvang je retour nadat de fiets in nette staat weer is ingeleverd.

Fietsen door de Oostvaardersplassen

... is een onvergetelijke ervaring en met onze e-bike verhuurdienst wordt het alleen nog maar beter. Reserveer jouw fiets(en) vandaag nog en verken de prachtige natuur van de Oostvaardersplassen op twee wielen. Wie weet kun je een glimp opvangen van de wilde dieren terwijl je lekker aan het fietsen bent. Of misschien wordt je wel ingehaald door een snelle vogel. Het is allemaal mogelijk in de Oostvaardersplassen!

bottom of page