top of page

Hoe & Wat?

Nieuwsgierig hoe een dagje Indoor Mountainbiken eruit ziet?
hier lees je alles wat je wil weten vóór jouw bezoek

ezgif.com-gif-maker.gif

Voordat het zover is!

Yes! Jullie hebben besloten om langs te komen voor een sportief en avontuurlijk uitje op de mountainbike én een goede voorbereiding is het halve werk. Hoe gaat dit uitje nou precies in zijn werk en wat is belangrijk om van tevoren te weten of te regelen?

booking.png

Reserveren
Om te zorgen dat het op de baan nooit té druk wordt, hebben wij een reserveringssysteem, en is het dus belangrijk om te reserveren. Op deze manier ben je verzekerd van jouw plekje op de baan, en natuurlijk een huurfiets als je die nodig hebt. Je kunt heel gemakkelijk reserveren op een dag en tijd die jou goed past, arrangementen, losse tickets en huurmateriaal kun je allemaal reserveren via de gekleurde button links onderin dit scherm. 

e-ticket.png

E-Tickets

Hoera! Je hebt een reservering gemaakt, en dus ontvang je na afronding direct de e-tickets op jouw emailadres. Voor de meeste items vindt betaling altijd op locatie plaats (m.u.v. giftcards en alpaca picknicks). Met deze tickets kun je bij de balie aanmelden en afrekenen, wij weten dan precies wat er voor jou is gereserveerd en zorgen dat je vlot op de fiets zit! 

checklist.png

Deelnemersformulier

Bij aanmelden aan de balie wordt ook altijd gevraagd om een bewijs van het invullen van het 'deelnemersformulier'. In de e-tickets is ook informatie te vinden over dit deelnemersformulier, natuurlijk lichten wij hier graag stapsgewijs nog even toe waar dit formulier precies voor is, en hoe dit werkt.

  1. Het deelnemersformulier is een eigen risicoverklaring, waarbij wij wijzen op de risico's die onlosmakelijk verbonden zijn aan de mountainbikesport. Want hoewel deze sport voor een flinke adrenalinekick zorgt, gaat dat helaas niet geheel zonder risico. Wij vragen je dan ook om dit formulier serieus en met aandacht in te vullen en door te nemen, zo zorgen wij dat je van tevoren goed op de hoogte bent gebracht hiervan!

  2. In het deelnemersformulier - inhoudelijk - wordt je o.a. gewezen op; het huisreglement; routereglement; mogelijke en veelvoorkomende blessures/letsels en welke verantwoordelijkheden je draagt.

  3. Het deelnemersformulier is een digitaal formulier, iedere volwassen deelnemer dient het formulier éénmaal per jaar - voor zichzelf en eventuele kinderen <18 die hij/zij meebrengt - in te vullen. Een ingevuld deelnemersformulier is een heel kalenderjaar (t/m 31 december) geldig. 

  4. Persoonsgegevens die worden verzameld, worden nooit gedeeld of gebruikt voor secundaire doeleinden. Aan het einde van ieder kalenderjaar (na 31 december) worden al deze gegevens verwijderd en kun je in een nieuw jaar weer opnieuw een deelnemersformulier invullen.
     

Je kunt het deelnemersformulier hier vinden Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. 

map.png

Eerste bezoek!

Juist. Reservering check ✔, Deelnemersformulier check ✔, Aanmelden check ✔ en nu? 

Wanneer je voor de eerste keer langskomt, zorgen wij voor een uitgebreide veiligheidsinstructie. Er worden een aantal zaken over de route, de bewegwijzering, en over de regels uitgelegd. Dit doen we aan de hand van de routekaart, een overzicht van de bordjes en uiteraard lichten we belangrijke waarschuwingen en actualiteiten uit. Heb je een fiets gehuurd? Dan stellen wij deze natuurlijk voor jou af, en ook over de fiets ontvang je een uitleg, zodat je goed op pad kunt!

coffee-break.png

Pauzeren

Wanneer je een entreeticket voor twee uur hebt geboekt, verwachten wij natuurlijk niet dat je dit non-stop volhoudt! Tussendoor kun je natuurlijk pauzeren en uitrusten. Je kunt bij elke ronde steeds opnieuw beslissen om de baan te verlaten. Pauzeren kan in onze gezellige horecalokaliteit, geniet tijdens het uitrusten van een warme chocolademelk, een kop koffie of een verse panini! Liever even een korte break tussendoor? Langs de route vind je een aantal picknickbankjes, waar je ook alle gelegenheid hebt om even op adem te komen. 

first-aid-kit.png

EHBO

Mountainbiken is geen sport zonder risico's! Om die reden zorgen wij dat er ter plaatse altijd ervaren EHBO'ers aanwezig zijn. Jaarlijks worden onze medewerkers bijgeschoold en ook in-house is een fysiotherapeut (n.p.) aanwezig, EHBO-koffers zijn op meerdere plekken op of nabij de locatie aanwezig, evenals noodhulpmiddelen als brandblussers of een AED. Met deze middelen en kennis zorgen we ervoor dat je in vaardige handen bent, wanneer er sprake is van een ongeluk. 

bottom of page